sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 29 Ocak 2022

‘’Galaksinin Koruyucuları’’ Yönetmeninden Açıklama: ‘’Ekibi Göreceğimiz Son Film Olacak!’’

Marvel yapımı Galaksinin Koruyucuları serisinin önümüzdeki yıl çıkacak filmine dair üzücü bir haber geldi. Serinin yönetmeni, yeni filmin bu Koruyucu ekibini izleyeceğimiz son film olacağını açıkladı.

Deadline’nın Hero Nation podcast’ine konuşan Gunn, “Film inanılmaz derecede büyük, çok büyük, karanlık ve insanların beklediğinden farklı" dedi ve "Bu bizim için son, insanlar bu Koruyucular takımını son kez görecek." şeklinde kaydetti. Bu, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Vin Diesel ve Bradley Cooper’dan oluşan ekibi son görüşümüz olacak anlamına geliyor. 



Omicron tehlikesi altında filmi çekmenin oldukça zorlayıcı olduğunu; ancak bütün oyuncu ve film ekibinin aşılı olduğunu belirten Gunn, "Sadece karakterlere ve hikâyeye sadık olmak istiyorum, “diyerek, hikayeyi insanlara hak ettikleri şekilde aktarmak istediğini ifade etti. 



Bu haber hayranlar için her ne kadar üzücü olsa da bu, ekibe veda etmeden önce Koruyucular’ı izleyeceğimiz tek film olmayacak. Galaksinin Koruyucuları, 8 Temmuz’da vizyona girecek olan ve başrolünde Chris Hemsworth, Natalie Portman ve Christian Bale’i izleyeceğimiz Thor: Love and Thunder filminde de karşımıza çıkacak. Buna ek olarak 2022’nin sonunda bir de yeni Thor filmi ve Guardins of the Galaxy Vol.3 arasında geçecek olan Guardians of the Galaxy Holiday Special’da da ekibi izleme şansımız olacak.