sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 08 Ocak 2022

Merakla Beklenen Komedi Filmi ‘’Nalan’’ Sinemalarda!

Komediseverleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen "Nalan" filmi, 7 Ocak'ta izleyiciyle buluşmaya başladı.

Yönetmen koltuğunda Fatih Mutlu’nun oturup senaryosunu da kaleme aldığı, yapımcılığını ise Two Yapım’in üstlendiği komedi filmi Nalan sinemalarda yerini aldı.



Başrolünde Açelya Topaloğlu’nun olduğu filmin kadrosunda ayrıca; Sergen Deveci, Berna Koraltürk, Bülent Alkış, Bahtiyar Engin, Birsen Dürülü, Taha Ünal ve Hünkar Nihal Konar gibi oyuncular bulunuyor.

Gündüz kuşağı programlarına göndermelerde bulunarak izleyiciyi kahkaha tufanına boğacak olan Nalan, güçlü bir kadın hikayesi olarak da karşımıza çıkıyor.



Nalan filminin konusu ise şöyle:
Sabah programlarının reyting rekortmeni sunucusu Nalan Kazak, bir kaza sonrası 2 yıl ara verdiği programına yeniden başlayacaktır. Bu ilk programa, Nalan’ın eski sevgilisi rapçi Talat da katılmaktadır. Fakat canlı yayın başladıktan kısa bir süre sonra Nalan’da büyük bir gariplik belirir. Başarılı sunucu, soru sorulduğunda farkında olmadan düşündüğünün tersini söyleyen biri olur. Canlı yayında yaşanan bu krizden sonra kanaldan kovulan ve halk nazarında itibarı sıfırlanan Nalan, içinde bulunduğu tuhaf durumdan kurtulmak için Talat’ın yanı sıra ekip arkadaşları yönetmen Ece, doktor Dündar, din alimi İsa, aşçı Meral, YouTuber Sarper ve oyuncu Filiz’in desteğine ihtiyaç duyacaktır.

Nalan, sinemalarda!

Fragmanı izlemek için: