sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 19 Aralık 2021

Nicolas Cage ve Pedro Pascal'ın Başrolünde Olduğu ''The Unbearable Weight of Massive Talent'' Filmine İlk Bakış!

Nicolas Cage filmde, kendisinin kurgusal bir versiyonu olan aktör Nick Cage olarak izleyici karşısına çıkacak.



Yönetmen koltuğunda Tom Gormican'ın oturduğu ve senaryosunu Kevin Etten ile yazdığı aksiyon komedisi The Unbearable Weight of Massive Talent filmi, Nicolas Cage ile Pedro Pascal'ı bir araya getiriyor. Filmde Nicolas Cage ve Pedro Pascal'a; Neil Patrick Harris, Tiffany Haddish, Sharon Horgan, Eli Jane, Jacob Scipio gibi isimler eşlik ediyor. Ayırca senaryoya göre filmde Quentin Tarantino, Naomi Watts, Charlie Sheen ve Jim Carrey de misafir oyuncu olarak yer alacak.

Nicolas Cage, filmde kendisinin kurgusal bir yorumu olan aktör Nick Cage karakterini canlandıracak. Film, paraya sıkışan aktör Nick Cage'in, para karşılığında milyarder bir hayranının doğum günü partisine katılmayı kabul etmesini anlatıyor. Fakat milyarder hayranının, bir Tarantino filminde rol alan gerçek bir uyuşturucu baronu olması nedeniyle Cage partiye CIA muhbiri olarak katılmak zorunda kalıyor.



The Unbearable Weight of Massive Talent'ta Nicholas Cage'in hem kendisinin şimdiki halinin bir versiyonunu hem de gençlik yıllarında, David Lynch'in 1990 tarihli Wild at Heart filminde oynadığı dönemdeki halini canlandıracağı biliniyor. Ayrıca filmde, Face/Off (1997), Con Air (1997), Leaving Las Vegas (1995) ve Gone in Sixty Seconds (2000) gibi filmlerde canlandırdığı ikonik rollerini yeniden ele alması bekleniyor.