sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 26 Eylül 2021

Pierre Guyard, ‘’Les Femmes Au Balcon’’ Filmi İçin Noémie Nerlant ile Tekrar Bir Arada!

Alev Alan Bir Genç Kızın Portresi filmi ile adından sıkça söz ettiren oyuncu Noémie Nerlant ve yönetmen Pierre Guyard yeniden bir araya geliyor. İkili daha önce Merlant’ın ilk uzun metraj filmi olan ‘’Mi Lubita, Mon Amour’’da birlikte çalışmıştı. Dünya prömiyerini 2021 Cannes Film Festivali özel gösterimler bölümünde ve San Sebastian Film Festivali‘nde yapan film, hem Merlant’ın oyunculuğuyla hem de Gimi-Nicole Covaci ile birlikte kaleme aldığı senaryosuyla dikkat çekmişti.



Film, Güney Fransa’nın Marsilya kentinde yaşayan ve kendilerini bir çıkmazda bulan üç kadının geçirdiği üç günü konu ediniyor. Film feminist bir çizgiye sahip olacak.

Guyard, Merlant için: ‘’Hem oyuncu hem yönetmen olarak büyüleyici; son derece zeki ve tam olarak ne istediğini biliyor’’ ifadelerini kullandı. Yeniden birlikte çalışmanın heyecanlı olduğunu dile getiren yönetmen çekimleri dört gözle beklediğini dile getirdi.

Noémie Merlant yakın zamanda, Todd Field‘ın çekimlerine başladığı Cate Blanchett ve Nina Hoss‘lu Tar filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

Mert Altun